Programează o vizită

Voi fi bucuroasa sa aplic cunostintele si experienta acumulata pe teritoriul tarii si din afara, pentru a va ajuta in solutionarea anumitor probleme ginecologice. Nu ezitati sa-mi adresati intrebari directe prin intermediul acestei pagini. Toata informatia primita este confidentiala si nu va fi divulgata nimanui.

Suna:
0698 00 779

Scrie un email:
info@ginecolog.md

facebook.com/MedicGinecologChisinau

Programează-te
Orgasmul feminin nu poate fi descifrat în întregime!

23 iunie 2020 la 23:29

Orgasmul feminin nu poate fi descifrat în întregime!

A fi femeie este o virtute. Deși trăim într-o epocă a tehnologiei și a informației, există femei și bărbați cu mai puține informații de baza despre sexualitate și orgasm. Și deși nu multă lume vorbește despre aceasta sunt multe femei care nu au avut niciodată orgasm sau care au dificultăți în a atinge orgasmul.
Cunoscut drept “hormonul conectării”, oxitocina joacă un rol important în atracția sexuală, implicarea în actul sexual, excitarea sexulă și apariția orgasmului.

Probabil că misterele orgasmului feminin nu vor fi descifrate niciodată în totalitate, deoarece femeia rămâne a fi una dintre cele mai mari enigme ale naturii.
Atingerea orgasmului, în cazul femeilor, poate ridica probleme. Pentru a scăpa de povara frustrărilor care apar atunci când nu puteți atinge plăcerea absolută în timpul sexului, care atârnă greu pe “umerii” relației de cuplu, vă prezentăm cele mai valoroase instrumente pentru sănătatea, fericirea și satisfacția dintre voi.

1. Relaxarea-cheia spre orgasm

După ce vă armonizați unul cu celălalt, nu vă veți mai gândi la nimic. Concentrează-ți atenția asupra ta și a partenerului și deconectează-te pentru ceva timp de la griji, stres, neajunsuri, de la tot.

2. Preludiu-cea mai bună strategie

Drumul femeilor spre orgasm este mai lung decât al bărbaților. Totul începe cu mult timp înainte ca partenerii să ajungă în dormitor. Nu poate fi oferită o rețeta perfectă pentru preludiu, pentru că fiecare femeie e diferită. Femeile au nevoie să se simtă iubite pentru a-și dori contactul sexual, iar bărbații simt nevoia să facă sex pentru a se simți iubiți.

3. Încrederea-încercă să o dobândesti

De aici pleacă sexul bun, de la tine! Și de la încrederea pe care o ai în tine! O persoană care se cunoaște temeinic nu așteaptă minuni, dar participa la minuni. Faptul că esți o persoană stăpână pe propria sexualitate, o persoană care-și cunoaște foarte bine dorințele, o persoană care nu ezită să și le pună în practică și mai ales sa le verbalizeze-asta înseamnă încredere. Adevărul este că într-o societate destul de dezvoltată, încă ne lovim de stereotipuri și de judecăți. Asta totuși nu ar trebui să vă oprească să puneți accent pe sexualitatea față de partener, să fiți mai încrezătoare și mai deschise noilor experiențe în dormitor. Tu îți creezi o mie de probleme legate de aspectul tău, de kilogramele în plus, iar bărbaților nu le pasă! În timp, cu răbdare și cu practică se construiește încrederea!

4. Zonele erogene-explorează

Uneori, felul în care corpul femeii își dorește sa fie atins rămâne un mister pentru bărbatul care încearcă să-i provoace plăcere. Harta zonelor erogene la femei trebuie doar descoperite, corpul feminin este plin de plăceri așa că te las explorezi!

5. Atingerea trupurilor-esențială

Doar după ce vă armonizați unul cu celălalt, nu vă veți mai gândi cine cui trezește plăcere și cine ajunge în pragul orgasmului. Plutiți și trăiți la maxim senzațiile voastre.

6. Ești gata de provocare?

Comentarii

Categories: Sănătatea sexuală

Tatiana

Tatiana Coban

Voi fi bucuroasa sa aplic cunostintele si experienta acumulata pe teritoriul tarii si din afara, pentru a va ajuta in solutionarea anumitor probleme ginecologice.

GINECOLOG.MD
ABONEAZĂ-TE ACUM!

Primește primul articolele de la Ginecolog.md
direct pe emailul tău!

Introdu adresa de email:
Informația dvs. nu va fi partajată părților terțe.
x