Programează o vizită

Voi fi bucuroasa sa aplic cunostintele si experienta acumulata pe teritoriul tarii si din afara, pentru a va ajuta in solutionarea anumitor probleme ginecologice. Nu ezitati sa-mi adresati intrebari directe prin intermediul acestei pagini. Toata informatia primita este confidentiala si nu va fi divulgata nimanui.

Suna:
0698 00 779

Scrie un email:
info@ginecolog.md

facebook.com/MedicGinecologChisinau

Programează-te

Recenziile
pacienților noștri

Vino la un examen medical

Contactează-mă!

Super medic. Am dus la ea a 2 a sarcina, avind careva dificultăți de la început, ea în 2 timpi și 3 mișcări ma adus la starea perfectă. Avind grijă enormă de mine și burtica mea, a făcut în așa fel ca sa îmi pot realiza visul de a naște natural după ce prima a fost cezariană. CU EA AM REUȘIT, îi mulțumesc enorm. Plus e o ființă foarte fină și adorabila, și frumoasă foc.

Cristina Batijmanschi

Un medic profesionist si foarte grijuliu. M-a ajutat sa trec peste toate dificultatile si sa imi realizez cel mai mare vis – visul de a deveni mama! Avem un copil sanatos si sunt nespus de fericita!!! Ii multumim din suflet toata familia si ii dorim sanatate si succese!!

Lilia Strîmbanu

Este un medic extraordinar! Am cunoscut-o în perioada celei de-a doua sarcine si a fost o placere. E deschisă, profesionistă si la curent cu toate inovațiile! Eu îmi doresc ca multi din sistemul ăsta să îi urmeze exemplu! Succese mari!

Lidia Scutelnic

Femeile sunt considerate ființe sensibile, de aceea au nevoie de multă atenție, mai ales în perioadele dificile din viața lor. Sarcina sau orice probleme ginecologice, devin lucruri extrem de importante pentru o femeie. Așa că noi femeile ne dorim un medic bun, din punct de vedere profesional, dar și sociabil care să ne ofere informație și susținere atunci când este nevoie. Aici vin cu o recomandare pentru femei și afirm cu încredere că, Tatiana Coban este unul dintre cei mai buni medici ginecologi din Chișinău. Cu o stare mereu pozitivă și calificative înalte își ia profesia în serios, dând dovadă de disponibilitate și amabilitate în rândul pacientelor sale. Dragi femei, dacă sunteți în căutarea unui medic ginecolog pentru a vă face controlul periodic și analizele obișnuite, dacă vă doriți să ajungeți pe cele mai bune mâini pentru a vă trata o problemă cât mai repede și cât mai eficient, ori ați decis să aveți un copil și vreți pe cineva foarte priceput pentru a vă supraveghea pe întreaga durată a sarcinii, vă recomand cu încredere medicul Ginecolog Tatiana Coban, pentru profesionalismul si promptitudinea de care dă dovadă.

Rodica Grigoriu

Cuvintele de multumire.Pentru calitatea actului medical.Pentru modul in care am fost primi ta,consultata,investigata,sunt prea sarace pentru a caracteriza professionalism ul D,Doctor.Multumesc pentru fapt ul ca exista.Dumnezeu so ajute iar eu ma rog pentru sanatatea ei,si intregii familii doamn Coban..Cu mult respect domn..Gab…Mun..

Габриела Мунтяну

Cu ajutorul D-nei Tatiana am rămas insarcinata si pe parcursul sarcinii a a avut grija ca totul sa fie bine, ii sunt extrem de recunoscătoare si ma închin, sunt foarte bucuroasa ca am ajuns sa fiu pacienta Dumneaei.

Rodika Toma Bentițe

Cuvintele sau orice altceva nu pot recompensa competenţa şi omenia dumneavoastră! Dumneavostră aţi anticipat corect riscurile şi aţi pus mult suflet pentru cea mai bună rezolvare a situaţiei mele, lucru pentru care vă mulţumesc din suflet!

Adriana Paulescu

Apelați cu încredere la doamna doctor! Va poate fi de folos cu orice informație legată de domeniul dânsei.

Deea Andreea

Foarte mulțumită! Fetelor recomand, o doctorița minunată, foarte grijulie si atenta! Va multumesc doamna doctor!

Capmoale Mihaela

Un medic extraordinar si o Doamnă adevărată. Combinația perfectă dintre Frumusețe și Deșteptaciune, Cunoaștere a acestei grele profesii, de care noi femeile avem nevoie.

Diana Moraru

Ii multumesc medicului doamna Tatiana pentru faptul ca mi-a lecuit fiica si a ajutat-o sa isi realizeze visul mare, de a deveni mamica, si al meu, de a deveni bunica. E primul meu nepot si ii sunt foarte recunoscatoare. Dupa atitia ani de asteptare minunea s-a produs. Nu am vazut atita grija din partea niciunui medic cum am vazut din partea doamnei Tatiana pentru copila mea si in timpul lecuirii si pe tot parcursul sarcinii. Sa ii dea Dumnezeu sanatate si mult succes!

Eudochia Calcaura

Si eu care ma gindeam la ce medic sa merg cind eram insarcinata….da uite ca un pic nu am reusit….deja voi sti la cine pot apela daca voi avea nevoie.

Svetlana Jinerenco

Am fost la evidență fiind însărcinată,un medic excelent si profesionist.

Tatiana Mihailov Ralea

Dna Tatiana, ginecologul care imi este si psiholog, ceea ce sunt sigura ca este o calitate extrem de importanta in raport cu pacientii!!!! II sunt Recunoscatoare pentru serviciile care mi le-a oferit, considerind rezultatele pozitive ce le-am obtinut.

Nani Sanda

„Performanța se face cu plăcere, ambiție și, mai ales, cu sacrificii!” Stii a face lucrurile perfect, esti indrazneata, diferita si corecta. Mult succes.

Diana Diana

Este un medic foarte bun,amabil si profesionist!!!

Daria Buruiana

Mi-ar plăcea să aud părerea ta!

Scrie o recenzie aici

Imagine

Atmosferă prietenoasă
pentru toate gindurile tale.

GINECOLOG.MD
ABONEAZĂ-TE ACUM!

Primește primul articolele de la Ginecolog.md
direct pe emailul tău!

Introdu adresa de email:
Informația dvs. nu va fi partajată părților terțe.
x