Programează o vizită

Voi fi bucuroasa sa aplic cunostintele si experienta acumulata pe teritoriul tarii si din afara, pentru a va ajuta in solutionarea anumitor probleme ginecologice. Nu ezitati sa-mi adresati intrebari directe prin intermediul acestei pagini. Toata informatia primita este confidentiala si nu va fi divulgata nimanui.

Suna:
0698 00 779

Scrie un email:
info@ginecolog.md

facebook.com/MedicGinecologChisinau

Programează-te

Despre mine

Tatiana Coban
Medic Obstetrician-Ginecolog

Vino la un examen medical

Contactează-mă!

Ginecolog.md este spatiul in care fiecare femeie poate solicita si primi un act medical de calitate, cofident, complet si incununat cu succes. Aici veti fi consultata de Tatiana Coban – medic ginecolog obstetrician cu experienta si empatie fata de paciente. Deci, va propunem sa faceti cunostinta cu doamna medic.

Intre anii 2003 si 2009, Tatiana Coban absolveste Universitatea de Stat de Medicina si Farmacie “Nicolae Testemiteanu”, apoi pina in 2013 urmeaza studii postuniversitare prin rezidentiat in Cadrul Universitatii de Stat de Medicina Si Farmacie “Nicolae Testemiteanu”, specializarea Obstetrica si Ginecologie.

Pentru a fi la curent cu ultimele descoperiri stiintifice si tendinte in domeniul ginecologic, si pentru a oferi un act medical de calitate, Tatiana a participat la circa 20 de Congrese si Conferinte nationale si internationale. Printre cele mai importante sunt conferintele care au abordat probleme legate de infertilitate, sarcina si afectiunile posibile, nastere, contraceptie, perioada de menopauza, maladiile ginecologice, diagnosticul infectiilor TORCH, ingrijirea medicala a a femeilor supuse violentei partenerului intim sau violentei sexuale in familie si alte aspecte moderne in obstetrica si ginecologie. Din 2016 Tatiana Coban este si membru al Societatii de colposcopie si patologia cervicala din R. Moldova.

Zilnic, medicul isi ajuta pacientele in solutionarea problemelor ginecologe ce tin de infectii, afectiuni, fertilitate, sarcina etc. Este exigenta si isi stie la perfectie profesia, dar nu ii lipseste nici empatia cu care abordeaza fiecare pacienta si situatie in parte. Fiecare femeie care se adreseaza pentru un consult de rutina sau pentru a diagnostica anumite afectiuni are ocazia sa se convinga de acest lucru, iar rezultatul final este un tratament incheiat cu succes, o sarcina mult asteptata sau o nastere fara complicatii.

Multe femei cu afectiuni ce cauzeaza infertilitatea au devenit mame cu implicarea si aportul direct al Tatianei Coban, iar cea mai mare bucurie a lor este ca acum isi pot tine copilul in brate, chiar daca anterior acest lucru le parea imposibil. Medicul ghideaza si indruma gravida pe parcursul tuturor celor 9 luni de sarcina, tratind cu maxima atentie orice schimbare intervenita.

Daca este vorba despre un tratament prescris in urma diagnosticarii unor infectii sau afectiuni, medicul are aceeasi responsabilitate maxima fata de pacienta si grija ca rezultatul final sa fie vindecarea.

La fel, doctorul ofera informatii utile si interesante online, prin intermediul paginilor de Facebook si Instagram Ginecolog.md si grupului pe Facebook cu aceeasi denumire.

Solicitati prealabil o programare la Medicul Ginecolog la nr. de tel. 069800779.

Va spunem bine ati venit si speram sa va fie utile sfaturile si recomandarile medicului!

Super medic. Am dus la ea a 2 a sarcina, avind careva dificultăți de la început, ea în 2 timpi și 3 mișcări ma adus la starea perfectă. Avind grijă enormă de mine și burtica mea, a făcut în așa fel ca sa îmi pot realiza visul de a naște natural după ce prima a fost cezariană. CU EA AM REUȘIT, îi mulțumesc enorm. Plus e o ființă foarte fină și adorabila, și frumoasă foc.

Cristina Batijmanschi

Un medic profesionist si foarte grijuliu. M-a ajutat sa trec peste toate dificultatile si sa imi realizez cel mai mare vis – visul de a deveni mama! Avem un copil sanatos si sunt nespus de fericita!!! Ii multumim din suflet toata familia si ii dorim sanatate si succese!!

Lilia Strîmbanu

Este un medic extraordinar! Am cunoscut-o în perioada celei de-a doua sarcine si a fost o placere. E deschisă, profesionistă si la curent cu toate inovațiile! Eu îmi doresc ca multi din sistemul ăsta să îi urmeze exemplu! Succese mari!

Lidia Scutelnic

Imagine

Atmosferă prietenoasă
pentru toate gindurile tale.

GINECOLOG.MD
ABONEAZĂ-TE ACUM!

Primește primul articolele de la Ginecolog.md
direct pe emailul tău!

Introdu adresa de email:
Informația dvs. nu va fi partajată părților terțe.
x